NEWS

Cloud Conversion, part 1: Cloud Endpoints API

This series of articles are tidings from our Google Cloud Platform (GCP) “lab” where we tinker, experiment and do feasibility study on the wide range of GCP technology offering for upcoming customer cases.

Tekoäly alkaa olla tavallinen merkintä ohjelmoijien CV:issä – huippuosaajat silti harvassa

Koneoppimiseen pohjaavat palvelut ja tuotteet ovat lyhyessä ajassa nousseet useiden yritysten tarjontaan. Samalla osaajien määrä kasvaa ja ala saa uudenlaisia näkökulmia.

Progressive Web Appit haastavat jo mobiilisovellukset

Sovellusten tavoin toimivat verkkosivut nostavat suosiotaan ja kilpailevat sulavuudessan jo natiivisovellusten kanssa. Muutaman vuoden aikana PWA:iden käyttö on yleistynyt ja nyt odotettavissa on läpimurto.

Hurja uudistus kannatti: Tähtimerkkien perusteella jaetut tiimit työskentelevät tehokkaammin

Työtiimien sisäisellä kemialla on suuri rooli projektien onnistumisessa. Vaikka ammattitaitoiset ihmiset osaavatkin työskennellä kaikkien kanssa, on työ tuottavampaa, jos tiimiläisten horoskooppimerkit ovat harmonisessa tilassa.

Käyttäjälähtöinen suunnittelu kasvattaa konversiota

Kun digitaalisen palvelun kauppa ei käy odotetulla tavalla, haasteisiin saatetaan etsiä turhan monimutkaisia ratkaisuja. Analyyttinen ja käyttäjälähtöinen ostopolun uudelleensuunnittelu, yksinkertaistettu maksuflow sekä tarjottujen maksutapojen monipuolistaminen ovat avaimia menestykseen.

We’re celebrating our 8th birthday! Here’s a nostalgic look back and a sneak peek into what’s coming

We were mobile first – now we’re so much more. That’s a good synopsis on what has happened to us during the last eight years. Meanwhile, the world has gone totally mobile and is experiencing a digital revolution.