Skip to content

#PSD2Valvomo – eli mitä nyt tapahtuu ja kuinka tästä selvitään

Maksupalveludirektiivi PSD2 astui voimaan 14.9.2019 epäselvissä tunnelmissa. Pahimmat skenaariot eivät päässeet tapahtumaan, mutta osa verkkomaksuista ja luottokortilla tehtävistä verkko-ostoksista ovat nyt tilanteessa, joka vaatii pikaisia toimenpiteitä. PSD2-valvomo seuraa tilanteen kehittymistä.

Näin voimme auttaa

Maksukonsultointi

Kitkaton maksutapahtuma parantaa asiakastyytyväisyyttä ja luo uskollisempia asiakassuhteita. Autamme välttämään tarpeettomia kuluja yhdistämällä uudet liiketoimintamallit tiukasti säänneltyyn maksamiskenttään. Pitkälle kehitetty analytiikka ja reaaliaikainen data auttavat teitä hiomaan asiakaspolkunne kuntoon ja optimoimaan bisneskriittisimmät prosessinne. Tunnemme maksamiskentällä sekä pankkien että kauppiaan puolen.

Liiketoiminnan konsultointi

Sitä saat mitä mittaat. Autamme sinua muodostamaan toimivan ja toteutettavissa olevan strategian, jonka avulla voit asettaa palveluillesi konkreettisia liiketoiminnallisia tavoitteita ja kehittää palveluasi oikeaan suuntaan. Yhdistämällä tuloskeskeisen liiketoiminnan ja palvelumuotoilun saamme aikaan kilpailukykyisiä tuotteita ja mitattavia tuloksia.

Ratkaisukonsultointi

Tuo ongelmasi meille. Avaamme maksamiseen liittyvät solmukohdat ja autamme sinua luomaan tehokkaat markkinointiautomaatioratkaisut sekä rakentamaan uskollisia digitaalisia asiakassuhteita. Tuomme digipalvelunne strategiaa ja infrastruktuureja myöten nykypäivään hyödyntäen dataa ja kehittyneitä tekoälyratkaisuja.

Toimintakyvyn optimointi

Nosta toiminnan tehokkuus uudelle tasolle tuulettamalla koko organisaation ekosysteemi. Kehittämällä prosesseja ja optimoimalla yrityksen arkkitehtuuria saatte uutta vauhtia tekemiseen ja työntekijöistänne enemmän irti. Operatiivinen konsultointimme auttaa teitä saavuttamaan tavoitteenne.

Aikaisemmin aiheesta kirjoittamamme uutiset